De software oplossingen van Korton hebben veel toegevoegde waarde voor de mobiliteitsmarkt, dagrecreatie en retail. Kijk hier welke oplossingen uw bedrijfsefficiency kunnen verhogen.

WorkForce Pro

WorkForce Pro is een roosterapplicatie voor personeelsplanning en urenverwerking. Met deze applicatie maakt u in zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk inspanningen een kwalitatief hoogstaande personeelsplanning.

 

 

Wilt u meer informatie of een uitgebreide demo? Vul dan het formulier in.

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

WorkForce Pro verwerkt de uit te voeren arbeid en de daarvoor beschikbare medewerkers tot een roostervoorstel. Geheel automatisch. Zo krijgt u een optimaal roosterresultaat voor elke mogelijke cyclus. De applicatie heeft uitgebreide autorisatiemogelijkheden. Een onbeperkt aantal gebruikers kan er tegelijkertijd mee werken.

 

Bovendien is er automatische controle op wetgeving en cao. Gecombineerd met de juiste samenwerking met uw medewerkers scheelt dit u doorgaans een hoop discussie achteraf. Wel zo prettig met al die verschillende wensen!

 

Professionele software in de cloud of op uw eigen server. Veel brancespecifieke modules en de mogelijkheid om te koppelen met de bestaande applicaties in uw omgeving.